Vi har väl alla upplevt det: att man blir frustrerad av kvaliteten hos ett redskap precis när man håller på att göra något som man älskar. Redskapet går kanske inte helt sönder men det fungerar inte så bra som det kunde. Detta var slutsatsen om grillning som vi kom fram till. Vi älskade att grilla. Vi gjorde det hela tiden. Men helg efter annan blev vi besvikna på våra grillar och redskap. Vi visste att det fanns ett bättre sätt — något som inspirerade oss att projektera och utarbeta en bättre grill. Kamado Joe är inte bara en produktserie. Det är det som händer när två killar som älskar att grilla börjar arbeta på allvar för att skapa den bästa keramiska grillen i världen. Bättre kvalitet. Smartare egenskaper. Mer innovativa tillbehör. Detta är historien av Kamado Joe.

PASSION

Hjärtat av vår verksamhet är egentligen inte någon verksamhet. Det är en grupp människor som älskar samma sak som alla på vårt företag gör: att laga mat ute i det fria med och för våra vänner och familjer. Denna passion är en låga som håller oss igång varje dag i allt som vi gör.

KVALITET

Utarbetad för bättre prestanda och längre livslängd. Denna enkla, kompromisslösa kvalitetsstandard ligger bakom allt som vi gör på Kamado Joe — från projektering till tillverkning. Vår målsättning är enkel: att varje produkt under vårt varumärke skulle bli ett tillförlitligt bidrag till fantastiska grillupplevelser.

INNOVATION

Ända sedan första början har vi fokuserat på att lösa problem som andra har upplevt så att man kan få ut mer av grillningen. Vi nöjer oss aldrig med lite. Detta är en övertygelse som syns i allt från egenskaper hos våra flagship-grillar till storleken av de massiva bitarna av vårt grillkol.