ATT HITTA OCH LEVERERA VÄRLDENS FINASTE BRÄNSLE.

Vad det än kräver. Vart vi än ska gå. Detta tänkande har alltid motiverat Kamado Joes team. Så när det gällde kol ville vi inte nöja oss med att sälja någon medelmåttig produkt under vårt varumärke eller i vår förpackning liksom så många grilleverantörer gör. Vi ville skapa något som skulle vara lika utomordentligt som våra grillar.

DETTA ÄR HISTORIEN AV KAMADO JOES GRILLKOL

I SAMARBETE MED ARGENTINSKA KOLSPECIALISTER UTARBETADE VI EN EXKLUSIV BLANDNING AV TRE OLIKA LÖVTRÄSLAG SOM ÄR SÅ LEGENDARISKA FÖR DERAS DENSITET ATT DE KALLAS FÖR ‘YXBRYTARE’ AV LOKALA INVÅNARE.

DETTA HÖGDENSITETSTRÄ HETTAS SEDAN NOGGRANT UPP I TRADITIONELLA UTOMHUSUGNAR FÖR ATT FRAMSTÄLLA DET FINASTE KOLET MED DE STÖRSTA BITARNA I VÄRLDEN.

VI BETRAKTAR INTE KOL SOM NÅGOT SOM KOMMER I ANDRA HAND ELLER SOM EN BILLIG FÖRBRUKNINGSARTIKEL. VET VI ATT KOLET ÄR AVGÖRANDE FÖR EN FANTASTISK MATLAGNINGSUPPLEVELSE UTE I DET FRIA.

JUST DÄRFÖR ÄR VI SÅ STOLTA ÖVER VÅRT PARTNERSKAP MED SKICKLIGA MÄSTARE SOM PRODUCERAR ETT HELNATURLIGT KOL SOM BRINNER LÄNGRE, RENARE OCH BÄTTRE.

Du ser det genast när du öppnar säcken. Du känner det när du tar varje massiv kolbit i handen.
Och naturligtvis känner du smaken när du grillar — till och med om du använder vårt förstklassiga kol andra eller tredje gången. Det är det som är så fint med bättre kol.