TILLBEHÖR

JoeTisserie

Det hållbara JoeTisserie i gjutaluminium omvandlar Kamado Joe Classic till en ny sorts grill som utnyttjar den självösande funktionen av en rotisserie med Kamado Joes speciella keramiska stomme vid en hög temperatur för rökigt, saftigt och mört kött. Det innovativa JoeTisserie har en tyst men kraftfull motor som kan vända upp till 22 kg kyckling, revben eller fläskkarré och dess innovativa särdrag inkluderar en tydlig kilform så man kan stänga kamado-grillens kupa för optimal värmelagring. Det hållbara spettet monteras enkelt och det har snabbjusterade gafflar för utmärkt balans. Ständig jämn rotation behåller köttets naturliga safter för jämn genomstekning.

EGENSKAPER

ELDSMAKEN

Med det självösande, lättroterade innovativa JoeTisserie kan ingenting komma mellan den fylliga kolsmaken och kyckling, nötkött eller fläsk. Det är bara att ansluta motorn och din Kamado Joe och JoeTisserie tar hand om resten.

PERFEKT ANPASSNING

Vårt kilformade JoeTisserie är utarbetat för lätt, lufttät placering utan att du behöver modifiera din grill. Det gör det lätt att grilla över öppen låga utan att behöva vända eller vrida på något. Detta banbrytande tillbehör som redan är jättepopulärt bland grillentusiaster har en bekväm motor och ett diskmaskinsäkert spett med justerbara fästen.