Grillentusiaster vet att traditionell bryning och rökning inte är de enda sätten att njuta av matlagning över kolbädden. Med rätt redskap kan du använda värmen och röken i en Kamado Joe för allt från knapriga pizzor till stekt kalkon och mycket mer.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Pizzasten

Ger en perfekt pizzabotten varje gång. Vi har designat denna stöttåliga keramiska sten för jämn spridning av värmen och absorbering av överflödig fukt.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Pannpizzaform

Med vår pannpizzaform kan matentusiaster servera pajer i pizzeriastil samt paella, grytor och bröd.

TILLGÄNGLIGT FÖR ALLA GRILLAR

Kycklingställ

Det stadiga kycklingstället av Kamado Joe rymmer en halvliters ölburk och en hel fågel på högst 2.25 kg och fungerar med varje matlagningsmetod.

SKÄR SOM EN PROFFS

Pizzadelare

Med pizzadelaren med ett långt, lätt böjt blad skär du het vedugnspizza lätt och det bekväma handtaget möjliggör att göra det med ena handen.

TILLGÄNGLIGT FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Revbensställ

Vårt revbensställ optimerar grillningsytan och möjliggör jämn genomstekning av större mängder av revben. Stället passar även kycklingklubbor, fläskkotletter osv.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Gjutjärnsgryta

Denna gryta med tjocka väggar är ett måste för utekockar och utmärkt för soppor, grytor, chili och till och med cobbler.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Gjutjärnswok

Suverän värmelagring och välbalanserad vikt gör denna gjutjärnswok utmärkt för stir-fry-rätter samt grillning av små köttbitar, skaldjur eller grönsaker.

PÅ PIZZERIA-NIVÅ

Pizzaspade

Med flat träkant, avsedd för att skjutas in under pizzabotten för att lätt lyfta pizzan på tallriken. Vår pizzaspade är det perfekta lätta redskapet för servering.