De första innovationerna vid Kamado Joes grillytor var de flerfunktionella halvmåneformade grillgallren i stål och gjutjärn. Detta banbrytande tänkande har sedan dess inspirerat ett urval av olika ytor som är perfekta för olika råvaror och metoder — alla dessa kan användas i ändlösa kombinationer för varje behov och stil.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Laserskuren rostfri stålskiva

Denna dubbeltjocka laserskurna rostfria stålyta är ultraslät och perfekt för jämn genomstekning av ömtålig fisk och grönsaker.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Täljstensskiva

Denna tjocka bakterie- och fläckbeständiga skiva ger jämn genomstekning med färre uppflammande lågor och låter köttet koka i sin egen saft.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Grillexpander

Detta diskmaskinsäkra tillbehör som placeras direkt ovanför grillgallret på ett rejält avstånd på fyra tum från det ger din grill upp till 60 procent mer matlagningsyta.

TILLGÄNGLIGT FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Gjutjärnsgaller

Suverän värmelagring och hållbarhet gör gjutjärnet perfekt för alla styckningsdelar, rejäla gallerränder bryner köttet och låser in smaken.

TILLGÄNGLIG FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Vändbar gjutjärnslagg

Denna dubbelsidiga lagg har en slät och en räfflad sida som är perfekta för all matlagning på en gjutjärnsyta.

TILLGÄNGLIGT FÖR CLASSIC OCH BIG JOE

Rostfritt stålgaller

Ett traditionellt rostfritt stålgaller med tunna spjälor för bättre värmestrålning genom gallret vid kolgrillning.